Over

It’s all about booklove, baby.

It’s LIT is behalve een Book Club een online- en offline platform voor booklovers. Wij komen om de zes weken bij elkaar voor de Book Club waarin wij voornamelijk YA-boeken bespreken. Ook organiseren wij evenementen, waarvan de eerstvolgende It’s LIT #2 op 11 november zal zijn. Wij bespreken dan het book An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir. Je kan je aanmelden via itslitya@gmail.com. Het facebookevent vind je hier: https://www.facebook.com/events/1819309284954977/

Daarnaast zijn wij online actief op Instagram, Snapchat, Facebook en YouTube. Onze instagram- en snapchat-account worden beheerd door Lucas, Merlijn en Xenia. Op Facebook plaatsen wij alle gerelateerde boekennieuws en op YouTube wordt er met regelmaat een Book Haul gedropt door Sayonara en Merle. Op WordPress worden alle activiteiten aangekondigd en worden er zo nu en dan recensies geplaatst.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen. Dus heb je een idee, een brandende vraag, een dit-moet-je-NU-lezentip, een niet-gelezen recensie of wil je gewoon even wat liefde delen, mail ons of laat een berichtje achter op social media (@itslitya).

It’s LIT is een initiatief van de Bilthovense Boekhandel en Bouwman Boeken.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s